Campingens öppettider

Under 2024 är campingen öppen från den 30 april till den 15 september. Vår högsäsong är mellan den 20/6 och 18/8, övrig tid är lågsäsong. Vistas du mer än sex dygn hos oss under samma säsong så är det sjunde dygnet gratis. Dygn från flera tillfällen under samma säsong kan läggas samman, så spara gärna ditt kvitto. 

Våra platser och villkor

En plats är dimensionerad för upp till fyra vuxna eller två vuxna och tre barn med en husbil eller en husvagn eller tält och en personbil. Är ni flera i sällskapet är ni givetvis välkomna men då behöver ni boka ytterligare plats, vi gör vårt bästa för att boka närliggande platser om ni önskar det.

Har ni fler än tre barn i sällskapet så behöver ni inte boka en extra plats om ni bor i samma husbil, husvagn eller tält. Då tar vi istället ut en mindre extra avgift från och med det fjärde barnet.

Inom campingens område får husbilar, husvagnar och tält endast ställas upp på anvisade platser och campingavgift ska erläggas. Campinggäster ska följa campingens ordningsregler och de anvisningar som campingens personal ger. Campingen förbehåller sig rätten att avvisa gäster som inte följer campingens regler och personalens anvisningar. 

Extra tält, släpvagn/båttrailer eller bil

På en del av våra platser är det möjligt att sätta upp ett mindre extra tält mot en mindre avgift. Av brandskyddsskäl får dock inte avståndet till andra tält, husvagnar och husbilar bli för litet. Prata därför först med oss om det är möjligt på din plats. 

Extra fordon (utöver cyklar och en personbil/husbil) som tillhör campinggästen kan ibland behöva parkeras på anvisad uppställningsplats inom campingen. Vi visar dig var du kan stå. 

Parkering för besökare som inte campar

Vill du besöka oss eller någon som bor på campingen så hänvisas du till campingens markerade parkeringsplatser. För personbilar är de tre första timmarna avgiftsfria men glöm inte att logga in i parkerings appen. Kommer du i husbil eller personbil med tillkopplad husvagn på tillfälligt besök finns ett mindre antal avgiftsbelagda parkeringsplatser för tillfälliga besökare. 

Prislista

Våra dygnspriser framgår av tabellen nedan, priserna gäller t o m 2024-09-XX eller tills ny prislista presenteras. 

Tält/ husbil / husvagn  Pris per dygn
Plats utan el, lågsäsong  300 kr
Plats med el, lågsäsong 340 kr
Plats utan el, högsäsong 320 kr
Plats med el, högsäsong  360 kr
Extra tält (endast efter överenskommelse med campingen) 100 kr
Avgift fler än tre barn (2-18 år) per barn och dygn 20 kr
Tvättstuga: Per program tvättmaskin eller torktumlare  50 kr
Campingstuga högsäsong Max 2 personer (enkel stuga med dusch och toa i servicehuset, medtag eget sänglinne) 530 kr
Campingstuga lågsäsong Max 2 personer (enkel stuga med dusch och toa i servicehuset, medtag eget sänglinne) 500 kr
Säsongsplatser

Vi erbjuder ett mindre antal säsonsplatser. Är du intresserad så kan du läsa mer här.